UitjesBureau.nl Vebon

Weekend Texel

Het eiland Texel biedt vele mogelijkheden en heeft een groot aanbod aan activiteiten voor een geweldig weekend weg. Maak een overgetelijk succes van uw weekend op Texel door middel van een van onze arrangementen. Wij bieden u een uitgebreid overzicht van verschillende arrangementen die mogelijk zijn voor een weekendje op Texel.

Weekend op Texel: bij ons in goede handen!

Proef de sfeer van het eiland, de evenementen en tegelijkertijd de rust die Texel met zich mee brengt. Te veel te doen om op te noemen. Bent u nieuwsgierig geworden? Schroom niet... Bij vragen kunt u direct contact opnemen met een van onze enthousiaste werknemers via het nummer: 0222 - 76 70 03.

Veelgestelde vragen over een weekend op Texel

1. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Nee, een offerte is geheel vrijblijvend en kunt u dus altijd aanvragen.

2. Wat als het regent op de dag van ons weekend op Texel?
Uit voorzorg zit er altijd een poncho in de tassen. Als er een barbecue geboekt is zorgen wij gewoon voor een indoor-locatie.

3. Hoe lang van te voren kan ik het best een reservering maken?
Wenselijk is dat u 3 weken van te voren een reservering maakt. Zo hebben wij alle tijd om het perfecte weekend op Texel voor u te regelen.

4. Kunnen de weekendjes op Texel ook op een door de weekse dagen geboekt worden?
Dit kan zeker. Dan maken wij er gewoon een door de weeks weekend op Texel van!

5. Kunnen wij met een kleine groep mensen aansluiten bij een grotere en samen het weekend op Texel boeken?
Dit is helaas niet mogelijk. We bieden de weekenden op Texel echt aan exclusieve groepen aan.

Voorbeelden van weekend op Texel

Texel by night - Dropping en strandfeest
Eerst het fantastische Hou van Holland Dinerspel spelen waarna u gaat verdwalen in de Texelse Dennen. U krijgt alleen een kompas en een veoruderde kaart! Succes..... Durft u het aan?!

 Recensie: 
Texel by night - Dropping en strandfeest "Wat is Texel by Night prachtig! We hebben genoten van het heerlijke eten, de omgeving en de uiteindelijke dropping. We zijn erg lang onderweg geweest maar hebben er een topweekend van gemaakt."

Feest op Texelse strand
Dit weekend wordt geweldig! U begint met het blokarten en powerkiten op het strand. Een overheerlijk diner mag niet ontbreken om de maagjes te vullen voor het geweldige Texelse strand feest. The sky is the limit!

 Recensie: 
Feest op het Texelse strand "Allerlei leuke activiteiten achter elkaar in één weekend. Bijna te leuk om waar te zijn. Toch hebben wij dit zo mee mogen maken. Het was fantastisch en we gaan zeker vaker een Weekendje op Texel beleven."

Solextour, Huifkartocht en Jutten

Solextour, Huifkartocht en Jutten

Maak kennis met het grootste Juttersmuseum ter wereld! Uw eigen Solex brengt u langs typisch Texelse tradities. Stap in de huifkar en geniet van het natuurgebied de Slufter. Het Hou van Holland dinerspel maakt uw weekend compleet.

Lees meer € 266,- excl BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen
Texel Totaal

Texel Totaal

U gaat op bezoek bij een Jutter en de kaasboerderij en geniet van het heerlijke eten en de humor tijdens een Ontdek de Mol diner. De garnalenkotter mag ook zeker niet ontbreken in uw weekend op Texel. Een weekend met alles erop en eraan!

Lees meer €272,50 p.p. excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen
Texel op zijn best! - Geheel verzorgd driedaags arrangement

Texel op zijn best! - Geheel verzorgd driedaags arrangement

Texel op zijn best! In dit geheel verzorgde driedaagse arrangement komt alles aan bod en leert u het eiland goed kennen! Zelfs aan het officiële gedeelte is gedacht middels een vergaderarrangement met uitzicht over zee! Maar wilt u dit liever vervangen door een ander programma onderdeel, geen probleem, we denken graag met u mee!

Lees meer €Op aanvraag (excl. btw) | vanaf 20 personen