UitjesBureau.nl Vebon

Dinerspel 1 Minute... To Win It!

Dinerspel 1 Minute... To Win It!

Dinerspel 1 Minute... To Win It!

Een dinerspel op Texel waarbij we natuurlijk een geweldig diner serveren maar oh, oh, oh… wat moeten er bizarre, vreemde en hilarische opdrachten uitgevoerd worden deze avond! En nog erger... ook u komt aan de beurt om de punten te gaan verdienen voor uw team. Heerlijke onzin, verrassende opdrachten en vooral veel pret. De minuten tellen veel te snel weg!

Geen tijd voor serieuze gesprekken vanavond, gewoon lekkere onzin met een gezellige inslag. Een uitje waarbij vooral naar voren komt dat de directeur eigenlijk een zeer handige vent is met ballonnen en de directie secretaresse toch onverwacht veel meer kan doen met pingpong balletjes dan u ooit had gedacht.

Teamcaptain for a minute

Onder leiding van uw host Gordon Delicious ontstaat er een gezellige feestroes die eigenlijk tot ver na het laatste fluitsignaal in een gierende droom lijkt te ontwaken. De teamcaptains (aan te wijzen vanuit uw eigen team) zullen proberen u zodanig te begeleiden dat u de opdrachten tot een goed einde kunt brengen. Een eigen teamyell is dan wel het minste wat hij of zij voor u kan betekenen. Maar bidonnetjes gevuld met een heerlijk drankje, natte washandjes of een schouder waarop uitgehuild kan worden zijn natuurlijk ook zeer zeker taken van deze uitverkorene uit de groep.

Tenminste als diegene zijn of haar taak naar de zin van een ieder teamlid zodanig uitvoert dat een ieder tevreden is over de begeleiding en de inzet van de teamleden voor de verschillende onderdelen. Zo niet... dan wacht er een koude douche.

Dit dinerspel op Texel is inclusief:

- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- Heerlijk driegangen diner
- Prijsuitreiking met prijs voor het beste team
- Teambuilding

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Texel boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte!

Zoekt u een ander groepsuitje? Kijk bij dagarrangementen op Texel
Liever een groepsuitje in de avond? Bekijk de avondarrangementen op Texel.
Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3,5 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
8+1= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Dinerspel 1 Minute... To Win It! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.