UitjesBureau.nl Vebon

Monopoly Streets Dinner Game

Monopoly Streets Dinner Game

Monopoly Streets Dinner Game

Monopoly is door TexelseUitjes.nl in een nieuw stedenjasje gegoten. Het gaat er nu om dat u tussen de heerlijke gerechten door de verschillende straten op Texel weet te veroveren door middel van opdrachten. Hier zijn keiharde euro's mee te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u het mooie Juttersmuseum?!

Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking; een samenwerking die tijdens het voorgerecht al besproken kan worden met uw teamleden.

Van al dat veroveren krijgt u natuurlijk honger, dus hup, op naar de nieuwe locatie voor het hoofdgerecht. Welk team had die straat al veroverd en komt als eerste aan? Buikjes rondgegeten? Snel de stad weer in voor de verdere veroveringstocht!

Monopoly Streets is natuurlijk niets zonder de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten. Wordt u aangeslagen voor Straatgeld? Vervalt uw Bouwverzekering? Of misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Het kan in een klap alle kansen weer doen keren!

Denkt u uiteindelijk genoeg te weten over Texel om de bonussen binnen te halen? Dan kan u daar in het eindspel van profiteren. Of niet en dan belandt u, net zoals bij het bordspel, in de stadsgevangenis! 

Uiteindelijk komt alles tot een spannende ontknoping tijdens het heerlijke dessert op wederom een nieuwe locatie. Wie gaat er met de prijs voor beste bankier vandoor en welk team gaat stadloos ten onder? Het is alles of niets vandaag!

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Fotocamera 
- Eén consumptie p.p. 
- Kennis over de stad
- Teambuilding
- Spelmaterialen
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de beste bankier
- Prijs voor het winnende team
- Drie gangendiner op drie verschillende locaties

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).

Let op: alleen beschikbaar in de zomer, tot minimaal 22:00 dient het buiten nog licht te zijn!
Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   4,5 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
18+8= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Monopoly Streets Dinner Game 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.