UitjesBureau.nl Vebon

De Moppies Musikaal Feessie

De Moppies Musikaal Feessie

De Moppies Musikaal Feessie

Wat is er nou leuker bij een complete avond uit met cabaret dan herkenning? Een programma waarbij de grappen zijn toegespitst op u als klant? Zodat u op niveau kunt lachen met en op een leuke manier ook om uzelf, collega’s en/of vrienden? 

De Moppies bieden een verrassende Seasons avond die door de cabareteske interactie op maat absoluut anders dan anders te noemen is. Zo heeft ieder optreden van De Moppies een uniek karakter waarbij zowel de muziekkeuze alsook de humor volledig passend is.!

Een paar uitspraken van klanten die u voorgingen: 
“De Moppies hebben de kwaliteit zich goed in het bedrijf in te leven waardoor de sfeer heel eigen wordt. De reacties van de collega’s waren overweldigend!”
“Een aangename voorbereiding, goed inlevingsvermogen, grote flexibiliteit en in staat te blijven ‘performen’ ondanks veranderende omstandigheden.”
 “Na een briefing van ons wisten De Moppies met een speciaal voor ons geschreven lied op ludieke en unieke wijze ons afgelopen jaar door te nemen.”


Verrassende ontvangst
Bij binnenkomst worden uw gasten op ludieke wijze ontvangen door De Moppies. De dames zijn nog aan het schoonmaken, maar altijd in voor een gezellig praatje. Meteen bij binnenkomst wordt er bij de mensen een glimlach op het gezicht getoverd. Staat hen verder nog iets te wachten?

Uw uitgebreide driegangen diner chantant
Tijdens het voorgerecht met bijpassende drankjes kunt u rustig bijpraten met vrienden of collega’s. Na deze starter komen De Moppies op verrassende wijze terug voor hun eerste muzikale set. Enthousiast en meeslepend brengen zij een aantal bekende meezingers ten gehore. Voor, tussen en ook met het publiek wordt er al zingend een fantastische sfeer gecreëerd. Vanzelfsprekend wordt de cabaretesk muzikale act van het nodige onvervalste Moppies commentaar voorzien en ontbreekt de humor op maat* niet.

Tijdens het hoofdgerecht kan men gelukkig weer even bijkomen van al deze gezelligheid en is er ruimte voor een praatje. Maar daarna, als iedereen weer enigszins opgeladen is, doen de dames van zich spreken met de tweede set waarin zij er nog een schepje bovenop doen. Met een ´onder-ons-gevoel’ als doel hebben zij zich in originele glamour outfits gehesen en brengen vol overgave echt swingende meezingers ten gehore. Het is moeilijk om daarbij stil te blijven zitten en dat hoeft ook niet, want De Moppies feesten graag met u samen.

* Voor de humor op maat zullen De Moppies voorafgaand aan het optreden persoonlijk contact met u opnemen.

Inclusief:
- Drie gangendiner
- Entertainment
- Zaalhuur

Cover Moppies Extra - optioneel
Maak uw feestavond af met een speciaal voor uw groep herschreven tekst op een bestaand nummer. Het lied is voor alle gasten zeer herkenbaar, aangezien u de input hiervoor levert. Teksten met een lach of een traan, maar in ieder geval met een grappige twist en een hoog ´oh ja gehalte´. Uw boodschap wordt verrassend en vooral krachtig overgebracht. 

Aan het eind van de avond garanderen we een gevoel van saamhorigheid en vooral veel positieve ‘vibes’. U kunt er weer tegenaan!

De Moppies zijn met hun cabareteske interactie ook in het Engels en Duits in optima forma; ideaal voor internationale gezelschappen! Zelfs het repertoire zal op maat worden aangepast. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Ook mogelijk tijdens uw borrel, lunch of zelfs vergadering. Voor optredens buiten de Randstad berekenen wij extra reiskosten.

Prijs details  €57,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 40 personen
Tijdsduur   3,5 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
13+18= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

De Moppies Musikaal Feessie 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.