UitjesBureau.nl Vebon

Texels Bier

Texels Bier

Texels Bier

Een actieve dag op Texel! Met een verkenningstocht per tandem ontdekt u Texel. Daarna bezoekt u het grootste Juttersmuseum ter wereld. Het zou geen dagje Texel zijn zonder wat van de lokale specialiteiten te proeven in de bierbrouwerij! Proef en geniet van Texel!

Tandemtocht (1 uur)
Na de overtocht van 20 minuten stapt u op de tandem. Er is speciaal voor u een tandempuzzeltocht over het eiland uitgezet. Deze zal u langs de mooiste plekjes van Texel leiden. Onderweg krijgt u pittige vragen over de wetenswaardigheden van Texel. U gaat dus de strijd aan met uw collega’s en vrienden die in de andere teams fietsen.

Bezoek aan het Juttersmuseum (1 uur)
In het grootste Juttersmuseum ter wereld komt de bezoeker ogen tekort. Gejutte spullen uit een periode van zo’n 70 jaar zijn hier bij elkaar gebracht. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal. Dat wordt smakelijk verteld door een echte jutter. Stoere mannen die tijdens stormen het strand aflopen, op zoek naar interessante spullen. In een andere ‘jutterschuur’ is een boeiende expositie ingericht over strandingen op Texel in de 20e eeuw. Bij de Jutter staat tevens een uitgebreide lunch voor u klaar. Geniet van al het lekkers dat Texel te bieden heeft!

Bezoek Bierbrouwerij (2 uur)
De lekkerste bieren worden op Texel gebrouwen in de eigen Texelse Bierbrouwerij. Tijdens de rondleiding krijgt u inzicht in het ambachtelijke brouwproces en wordt duidelijk wat er komt kijken bij het produceren van een goed biertje. In het proeflokaal kunt u in Texelse sfeer kennismaken met verschillende eilander biertjes. Een echte aanrader voor liefhebbers! 

Dagschotel strandpaviljoen (2 uur)
Na het bezoek aan de bierbrouwerij gaat u naar een strandpaviljoen aan de westkant van het eiland. Met uitzicht op de Noordzee en in de gezellige sfeer van het paviljoen geniet u van een heerlijke en welverdiende dagschotel. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een barbecue, een diner in buffetvorm, een MoordDiner of ons Hou van Holland speldiner.

Overtocht TESO (20 min.)
Na het avondeten gaat u met de bus naar de veerhaven ’t Horntje, waar u met de Texelse Stoomboot de oversteek naar Den Helder gaat maken.

Inclusief:
-
Retour overtocht met TESO
- Tandemtocht
- Entree Juttersmuseum
- Presentatie van een echte Jutter
- Lunch bij de Jutter
- Bezoek aan Texelse Bierbrouwerij
- Overheerlijke dagschotel bij 't strandpaviljoen
- Professionele begeleiding

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 98,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
4+10= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Texels Bier 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.