UitjesBureau.nl Vebon

Op het Texelse Strand

Op het Texelse Strand

Op het Texelse Strand

Na de overtocht van 20 minuten zet u voet aan wal op dit prachtige eiland! Uw ervaren gids en buschauffeur staan daar op u te wachten. Een ritje van ongeveer 20 minuten over het eiland brengt u naar het Noordzee strand. In het strandpaviljoen geniet u van een typisch Texelse lunch en het geweldige uitzicht over het strand en de Noordzee. De lunch zal bestaan uit luxe broodjes belegd met Texelse lekkernijen en melk, koffie en thee.

Strandprogramma met blokarten en powerkiten (3 uur)
Voor de echte waaghalzen is er een combinatie tussen powerkiten en blokarten samengesteld. Afwisselend zult u deze beide ervaringen een uur gaan beleven! Powerkiten gaat om het controleren van de wind. Ga je van nature voor controle en ga je de strijd met je kite aan? The sky is the limit! Bij het blokarten is er ruimte om je lef te tonen en je besturingstalent te testen. Met de ingenieuze strandzeilwagen rij je razendsnel over het strand! Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagste en de snelheid dus het hoogst!

BBQ in strandpaviljoen (2 uur)
Uitkijkend over de duinen, het strand en de zee, geniet u van een verzorgde barbecue. Hier heeft u de keuze uit meerdere soorten vlees. Uiteraard zullen er ook diverse salades, verschillende sauzen, stokbrood en divers garnituur worden geserveerd. Ook voor vegetariërs is er meer dan genoeg keuze! Lekker borrelen en eten met een werkelijk schitterend uitzicht. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een 3-gangendiner, een diner in buffetvorm, een MoordDiner of ons Hou van Holland speldiner.

Busrit naar haven en overtocht
U wordt bij het strandpaviljoen opgehaald door uw bus en deze brengt u naar de veerhaven van Texel. Daar vertrekt u met de TESO veerdienst naar Den Helder. Binnen 20 minuten staat u weer op het vaste land.

Inclusief:
- Retour overtocht met TESO
- Diverse busritten
- Instructie
- Strandlunch
- Blokarten en powerkiten 
- Sportmaterialen
- Professionele begeleiding

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Texel boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0222-767003.

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Texel.
Liever een lang weekend op Texel? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen.

Prijs details  € 112,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
11+17= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Op het Texelse Strand 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.