UitjesBureau.nl Vebon

Uitdagend Texel met een RIB

Uitdagend Texel met een RIB

Uitdagend Texel met een RIB

Bent u op zoek naar een originele en uitdagende manier om de overtocht naar Texel te maken. Vaar met uw gezelschap op een RIB en laat de zee op u afkomen. Hoge golven en de branding van de Waddenzee worden niet gemeden, maar juist opgezocht! De schippers zijn zeer ervaren en zorgen ervoor dat u weer veilig aan wal stapt.

Na deze onvergetelijke ervaring gaat u eerst even bijkomen met een lunch  in Oudeschild. Inmiddels is uw gereserveerde bus al gearriveerd om u te brengen naar het strand. U maakt vandaag kennis met blokarten en powerkiten.

Een blokart is een ingenieuze strandzeilwagen, zo gemaakt, dat je het blokarten (strandzeilen) zonder specifieke ervaring kunt leren. Voor je het weet ga je met een verbluffende snelheid over de zandvlakte en stuif je vlak langs de branding. Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagst en de snelheid dus het hoogst! Tijdens de clinic Blokarten krijg je uitleg over techniek, zeilregels en veiligheid. Daarna is er volop ruimte om je lef en stuurkunsten uit te testen.

Powerkiten is geen kinderspel! Het gaat puur om het controleren van de wind. Voelen hoe de wind trekt of draait en leren voelen hoe de kite daarop reageert. Ga je van nature voor controle en ga je de strijd met je kite aan? Of ben je flexibel en durf je je te laten meevoeren door de kite? Je start met een kleine kite en het is de bedoeling dat je aan het einde van de cursus een zo groot mogelijke kite kan beheersen. The sky is the limit!

Na deze activiteiten staat er een heerlijk Texels juttertje en een kleine snack op u te wachten. Alle stoeren verhalen komen nu vast en zeker naar voren.

Wilt u nog even blijven borrelen, dan is dat geen probleem. Het is ook mogelijk dat uw gereserveerde privébus u naar de haven brengt voor de overtocht naar Den Helder.

Inclusief:
Overtocht Den Helder – Texel met een RIB
- Lunch in Oudeschild
- Genoemde Privébus transfers
- Clinic blokarten
- Clinic powerkiten
- Texels juttertje
- Bittergarnituur
- Terugtocht Texel – Den Helder
- Professionele begeleiding

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Zoekt u een ander dagarrangement? Kijk in ons overzicht voor de dagarrangementen
Liever een weekendarrangement? U kunt deze vinden bij onze weekendarrangementen

Voor een uniek arrangement op maat op Texel neem contact op met onze ervaren medewerkers! Bel met 0222-767003


Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag
Tijdschema  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
18+4= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Uitdagend Texel met een RIB 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.