UitjesBureau.nl Vebon

Solextour Kris Kras Kwis door Texel

Solextour Kris Kras Kwis door Texel

Solextour Kris Kras Kwis door Texel

Ben je op zoek naar een unieke manier om het eiland te leren kennen? De standaard rondleiding ken je wel en de fiets is ook iets te gewoon...? Wij hebben uniek vervoer met een bijzondere tour voor je! Dus gooi de fiets in de gracht en huppakee pak de solex of Tuktuk! Niet gek genoeg? We hebben ook de beschikking over tandems, nordic walkers, steps, segways, een paar goed geoliede rollators of desnoods op de rug van uw collega of vriend.

Het maakt ons niet uit, maar let wel op: we verlangen wel dat de uitgestippelde tour binnen de gestelde tijdslimiet wordt gedaan. En nog mooier: de opdrachten die u onderweg krijgt zijn niet van een eenvoudig niveau. De opdrachten bestaan uit vragen die doen denken aan Trivial Pursuit maar dan wel met een accent op Texel. Ja,ja…het is geen oude van dagen uitje met de Zonnebloem!

Voordat we aan het spel beginnen heb je vooraf de keuze gehad om te kiezen met welk vervoersmiddel je graag Texel wilt ontdekken en waarmee je denkt deze kris kris kwisdag /-avond het beste denkt af te leggen. De voorpret is dan ook ouderwets gezellig en de eerste weddenschappen vliegen over de SMS.

Nu we het toch over SMS hebben… tijdens de race kan je elkaar per SMS ook vragen stellen en vragen beantwoorden. Dit zijn vragen die betrekking hebben over het door jou uitverkoren vervoersmiddel.

U krijgt hiervoor de telefoonnummers van de verschillende teamcaptains waarvan de teamleden dus het zelfde vervoersmiddel hebben gekozen. Met deze nummers kan je de andere teams helpen of juist in het bos (indien aanwezig) sturen met een vals antwoord. Ze zijn jouw hulplijn! Helpen zij jou, dan help jij dat team toch ook... toch? Voor ieder goed antwoord dat je aan een ander team geeft ontvang je extra punten. Maar hoeveel, dat is per vraag en per vervoersmiddel verschillend en dat wordt niet gezegd. Dat hoor je pas achteraf bij de totaalscore wat jouw antwoord waard was of jouw vraag je heeft gekost!

Wie is er te vertrouwen en wie niet? Een knotsgek teamspel dat zeker ook menig wenkbrauw van de voorbijgangers doet fronzen!

Je kan kiezen uit de onderstaande vervoersmiddelen:
- Nordic Walking
- Segway
- Step
- Tandem
- Solex
- Tuktuk

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Vervoersmiddel naar keuze per persoon of groep
- Tour op maat
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de winnaar

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
9+3= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Solextour Kris Kras Kwis door Texel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.