UitjesBureau.nl Vebon

Tandempuzzeltocht - Texelse Lunch - Garnalenkotter

Tandempuzzeltocht - Texelse Lunch - Garnalenkotter

Tandempuzzeltocht - Texelse Lunch - Garnalenkotter

Een groen uitje van TexelseUitjes.nl! Op de tandem en met de garnalenkotter ontdekt u de prachtige plekken die Texel te bieden heeft. Ga mee garnalenvissen met echte Texelse vissers en doe een ervaring op die u nooit meer vergeet! Op Texel! 

Overtocht TESO (20 minuten)
U komt op eigen gelegenheid naar Den Helder, waar u met de Texelse Eigen Stoomboot Onderneming de oversteek naar Texel zult maken. 

Tandem Puzzeltocht (2 uur)
U ziet de mooiste plekjes van Texel aan de hand van de satelliet. Na instructie over het gebruik van de GPS (Global Position System) vertrekt u voor een oriëntatie. De GPS is geladen met een route van "landmarks" en de digitale peil van het navigatie systeem wijst u telkens de juiste richting. U fietst met tandems en tijdens de tocht komt u verschillende opdrachten tegen, onder andere: graden schieten met een kompas, vragen op locatie en herkenningspunten tekenen. Welk team fietst als snelste de route en voert de opdrachten het beste uit? 

Lunch (1 uur)
U eindigt deze tandempuzzeltocht bij één van de mooie restaurantjes die Texel rijk is, waar een heerlijke lunch op u staat te wachten. De lunch is natuurlijk geheel op het eiland aangepast: een lekkerbekje met patatjes en twee consumpties per persoon. Tegen een meerprijs kunnen wij ook een andere lunchsamenstelling voor u verzorgen. We overleggen graag met u over de vele mogelijkheden. 

Buikjes gevuld? We gaan weer verder, want een tripje op zee mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw uitje op Texel! 

Garnalenkotter (2 uur)
Tijdens dit programmaonderdeel gaat u een boeiende tocht van c.a. 2 uur over de Waddenzee maken. Door de diepgang van maar 60 cm kunnen we in de buurt van zandbanken komen, waar u bij laag water de robben kunt zien luieren! Tijdens de vaart worden de netten een keer uitgegooid. Een echte Texelse visser geeft op een levendige manier een uitgebreide toelichting op de vangst. Daarna worden de gevangen garnalen direct bereid en uitgedeeld. U mag ze aan boord van de kotter zelf pellen en oppeuzelen! 

Terug naar het vaste land (45 minuten)
Na  een geweldige tocht op de Waddenzee en een dag vol nieuwe indrukken stapt u weer op de tandem. U vertrekt weer naar de veerhaven waar de TESO op u ligt te wachten. 

Inclusief:
- Retour overtocht TESO
- Huur tandems
- Tandempuzzeltocht 
- Benodigde materialen
- Uitgebreide Texelse lunch
- Zeetocht met de garnalenkotter incl. kapitein!
- Professionele begeleiding gedurende het gehele arrangement

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige dag op Texel te combineren met een heerlijk barbecue of diner in één van de restaurantjes of strandpaviljoens waar TexelseUitjes.nl mee samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Texel boeken?
Of bent u op zoek naar een ander arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0222 - 76 70 03

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Texel. 
Liever een lang weekend op Texel? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
6+5= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Tandempuzzeltocht - Texelse Lunch - Garnalenkotter 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.