UitjesBureau.nl Vebon

Uitwaaien op Texel met bezoek Ecomare

Uitwaaien op Texel met bezoek Ecomare

Uitwaaien op Texel met bezoek Ecomare

Welkom in Den Helder! U maakt met de Texelse Eigen Stoomboot Onderneming (TESO) de oversteek naar Texel. Hier wordt u welkom geheten door onze begeleider! Vanaf de veerhaven op Texel zult u per tandem richting het stadje Den Hoorn fietsen om te genieten van een warm ontvangst met koffie/thee en een heerlijk Hoornderring (typisch Texelse lekkernij) of appeltaart.

Na dit gezellige ontvangst stapt u weer op de tandem, wij hebben namelijk speciaal voor u een tandempuzzeltocht over het eiland uitgezet. Deze zal u langs tal van mooie plekjes leiden, waar onder andere de grote natuurbeschermer en Texelliefhebber J.P. Thijsse ooit ook heeft genoten. Zijn motto: “liever driemaal in één jaar naar Texel, dan eenmaal in drie jaar”. Tijdens de tocht heeft u de beschikking over een plattegrond en een vragenlijst. Wie is als eerste op het eindpunt en welk team heeft de vragen correct beantwoord? 

Wanneer u aankomt bij het eindpunt van de tandempuzzeltocht zult u genieten van een heerlijk lunchbuffet bij een mooi Strandpaviljoen. Buikjes gevuld? Tijd voor ons gevarieerde middagprogramma! U kunt een keuze maken om deel te nemen aan Beachgolf of een bezoek aan het indrukwekkende Ecomare. U zult per transfer richting de middag activiteiten worden gebracht. 

Beachgolf 
Balletje slaan op het strand? Dat kan! Op onze speciale strandgolfbaan is de spanning voor de geoefende en beginnende golfer altijd te snijden. Er zal begonnen worden met het oefenen en/of perfectioneren van uw swing. Na de swing zullen we het putten oefenen. Als de beginselen van het golfen onder de knie zijn, gaan we meteen onze strandgolfbaan op en zullen we vanaf prachtige locaties afslaan.

Bezoek aan Ecomare 
Hier maken bezoekers kennis met het leven in het Waddengebied en de Noordzee en met het ontstaan van Texel. Wisselende exposities, prachtige aquaria, haaien- en roggen, animatiefilms, een vogelopvang en natuurlijk zeehonden. Daar is Ecomare vooral bekend om. Jaarlijks worden hier tientallen jonge zeehondjes opgevangen. Vooral het voeren van de zeehonden is een hoogtepunt!

Na uw middagactiviteit zult u per transfer richting de veerhaven van Texel worden gebracht, want het is alweer tijd om te gaan! Al met al een geslaagd dagje Texel!

Dit uitje is inclusief:
- Retour-overtocht met TESO
- Ontvangst met koffie/thee en gebak of Hoornderring
- Tandempuzzeltocht
- Huur tandems
- Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
- Heerlijk lunchbuffet
- Genoemde (bus)transfers

Keuze uit:
- Beachgolf incl. benodigde materialen en ervaren instructuur
- Bezoek aan Ecomare incl. professionele begeleiding  

Mocht uw voorkeur uitgaan naar dit uitje op Texel, maar wilt u graag het bezoek aan het Ecomare of de Beachgolf vervangen door een ander soort arrangement, dan overleggen wij natuurlijk graag met u over de vele mogelijkheden! 

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige dag op Texel te combineren met een heerlijk barbecue of diner in één van de restaurantjes of Strandpaviljoens waarmee TexelseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Texel boeken?
Of bent u op zoek naar een ander arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0222 - 76 70 03

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Texel. 
Liever een lang weekend op Texel? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag
Gemiddelde score
10.00

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
17+17= 

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:10
2015-06-09: Dinie Kaam schreef over `Uitwaaien op Texel met bezoek Ecomare` 
Wat is Texel toch heerlijk! En wat een leuke begeleiding. Alles voor en na goed geregeld en daardoor tijdens het uitje echt kunnen genieten. TexelseUitjes - heel veel dank! Dinie

Uitwaaien op Texel met bezoek Ecomare 10.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.