UitjesBureau.nl Vebon

Ontspannen Texel

Ontspannen Texel

Ontspannen Texel

Een Texels dagprogramma geschikt voor jong en oud. Een unieke manier om Texel te verkennen is met de tandem. Na een cultureel bezoek aan Ecomare geniet iedereen van vlees en vis van de BBQ. 

Tandempuzzeltocht over het eiland (1 uur)
Na de overtocht van 20 minuten staat er aan de overkant een ervaren gids op u te wachten. Er is speciaal voor u een tandempuzzeltocht over het eiland uitgezet en u stapt op de tandems. Deze zal u langs de mooiste plekjes van Texel leiden. Onderweg krijgt u pittige vragen over de wetenswaardigheden van Texel. U gaat dus de strijd aan met uw collega’s, familie of vrienden die in de andere teams fietsen. 

Bezoek Flora (1 uur)
In het grootste Juttersmuseum ter wereld komt de bezoeker ogen tekort. Gejutte spullen uit een periode van zo’n 70 jaar zijn hier bij elkaar gebracht. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal. Dat wordt smakelijk verteld door een echte jutter. Stoere mannen die tijdens stormen het strand aflopen, op zoek naar interessante spullen. In een andere ‘jutterschuur’ is een boeiende expositie ingericht over strandingen op Texel in de 20e eeuw.

Barbecue bij een Strandpaviljoen (2 uur)
Na het bezoek aan EcoMare gaat u met de tandem naar een strandpaviljoen aan de westkant van het eiland. Hier kunt u uitkijkend over de duinen, het strand en de zee, genieten van een geheel verzorgde barbecue. Ook voor de vegetariër in uw groep is de barbecue geschikt. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een 3-gangendiner, een diner in buffetvorm, een MoordDiner of ons Hou van Holland speldiner.

De overtocht naar Den Helder (20 min.)
Na de barbecue gaat u met een bus naar de Veerhaven ’t Horntje, waar u met de TESO de oversteek naar Den Helder gaat maken.

Inclusief:
-
Retour overtocht met TESO
- Tandemfiets
- Puzzeltocht
- Entree Ecomare
- Uitgebreide BBQ bij strandpaviljoen
- Professionele begeleiding

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Texel boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0222-767003.

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Texel.
Liever een lang weekend op Texel? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen.

Prijs details  € 74,90 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag
Referenties  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
18+16= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Ontspannen Texel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.