UitjesBureau.nl Vebon

Ontdek de Mol... op Texel?

Ontdek de Mol... op Texel?

Ontdek de Mol... op Texel?

Het bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Dit spel kan nu in iedere Nederlandse stad gespeeld worden!

Texel wordt bedreigd! Bent u in staat het eiland te redden. Een hevige strijd tegen het kwade barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een mol in uw team zit. De vooraf geselecteerde mollen zijn ingelicht per brief, e-mail en sms. Ze weten exact hoe ze u moeten saboteren. Stressbestendigheid, lef, inzicht maar vooral mensenkennis is wat je nodig hebt bij dit spel.

De opdrachten
Kraakt u de code van de koffer, dan barst de strijd los. U sluipt het ondergrondse binnen, waar u een sleutel ontvangt naar de volgende opdracht. Overal duiken spionnen op. Herkent u de spionnen, volg ze dan naar hun schuilplaats en zet de mol vast. De oppermol neemt een geheugentest af, valt de mol hier door de mand? Drie maal krijgt u de kans om de mol binnen uw groep te ontmaskeren.

Het is de ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel wordt afgesloten. U kunt uw bedrijfstuitje helemaal afmaken door de dag af te sluiten met een barbecue aan het strand. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

Optioneel:
Een heerlijke barbecue aan het strand.

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen van hoge kwaliteit
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de beste Mol en het beste team
- Teambuilding
- Versnapering voor onderweg
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
- Eventuele consumptie (optioneel)
- Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
- Fiets

Op ons 'Ontdek de Mol' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! ontdekdemol.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   4 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
19+14= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Ontdek de Mol... op Texel? 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.