UitjesBureau.nl Vebon

Hou van Holland Quiz!

Hou van Holland Quiz!

Hou van Holland Quiz!

U wordt ontvangen door een Texelse kroegeigenaar. Hij is speciaal voor deze feestelijke aangelegenheid naar de locatie gekomen en heeft het draaien van de kroeg overgelaten aan zijn vrouw, want dit wil hij natuurlijk niet missen! Op eigen wijze heet hij u van harte welkom en vertelt hij u over zijn eiland!

Dan is het tijd voor de quiz, Hou van Holland! Een echte Hollandse Quiz met een Texelse knipoog! Zelfs de rasechte Texelse kroegenbaas dost zich voor deze gelegenheid op in Hollandse sferen! Hij speelt deze quiz met u, bestaande uit een aantal vragenrondes met Hollandse en typisch Texelse vragen! Wie onder u is de echte Holland en Texel kenner en komt als beste team uit de bus? U zult het ondervinden tijdens Hou van Holland/Texel. Natuurlijk kunt u deze quiz afsluiten met een heerlijk drie gangen diner of bv. een stamppotbuffet!

Deze quiz is ook zeer geschikt om op locatie te spelen bij bijvoorbeeld de opening van uw nieuwe bedrijfspand, een jubileum etc. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden!

Inclusief:
- Professionele entertainer
- Huur techniek
- Spelmaterialen
- Hou van Holland Rad
- Leuke prijs voor het winnende team
- Donatie aan goed doel naar keuze

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).

Extra's:
- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.
- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) 

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
16+18= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Hou van Holland Quiz! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.