UitjesBureau.nl Vebon

Ontdek de Mol aan Tafel?!

Ontdek de Mol aan Tafel?!

Ontdek de Mol aan Tafel?!

Een spannend en actief dinerspel voor kleine en grote groepen dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje om uw vrienden/collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u aan tafel en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren? Het winnende team mag uiteindelijk zijn winst aan een goed doel schenken.

Het Spel
Uw groep wordt in twee teams verdeeld en u ontvangt ieder een gesloten envelop. Daarin zit uw persoonlijke opdracht. Maar er staat ook in, wie de Mol is! In ieder team zit minimaal één Mol (iemand die namens het andere team de spellen probeert te saboteren door onopvallend maar wel expres fouten te maken). De mollen spelen op een geraffineerde manier hun spel, waarbij zij geen middel of valse trucs zullen schuwen om uw team te slim af te zijn. Het team dat aan het eind van de avond de meeste punten bij de opdrachten heeft behaald wint het geld uit de pot. Degene die de Mol heeft ontmaskerd ontvangt natuurlijk ook een speciale Molprijs.

De Mol
Tijdens het spel zijn er drie momenten dat u individueel mag raden wie de mol is in uw team. Ook hiermee zijn punten te verdienen, de zogenaamde persoonlijke punten. Deze stemming zal ook dan ook persoonlijk gebeuren. Er zijn teamopdrachten, maar steeds is daar toch die Mol onbekend aanwezig, die probeert verkeerde antwoorden te geven en uw team probeert tegen te werken. Maar wat is de goede tactiek? Teveel fout is dat goed? En wat te doen met diegene die de antwoorden echt niet wist. Een intrigerend spel van opletten, tactiek, list en sluw bedrog.

Eten en drinken
Tussen de verschillende opdrachten verzorgen we een driegangendiner.
De drankjes zijn niet inbegrepen (op nacalculatie.)

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s). 

Komt u met minder dan 15 personen, dan bent u van harte welkom. U dient wel voor minimaal 15 personen te betalen.

Inclusief:
- Professionele entertainer
- Spelmaterialen van hoge kwaliteit
- Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
- Zaalhuur
- Driegangendiner

Extra's:
- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.
- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) 

Wilt u dit uitje op Texel boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0222-767003.

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Texel.
Liever een lang weekend op Texel? Zoek in alle weekendarrangementen op Texel.

Op ons 'Ontdek de Mol' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! ontdekdemol.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3,5 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
1+10= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Ontdek de Mol aan Tafel?! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.