UitjesBureau.nl Vebon

Jongens tegen de meisjes

Jongens tegen de meisjes

Jongens tegen de meisjes

Mannen houden niet van sex! – Vrouwen kunnen goed kaartlezen!
Het wordt een bijzondere en hilarische avond op de Wadden met herkenningen, erkenningen maar natuurlijk vooral veel ontkenningen! Het moet er toch maar eens een keertje van komen om uw collega’s en vriendengroep eens goed de waarheid te vertellen. Wat vindt u nou eigenlijk van het andere geslacht? Hoe erg vinden we het dat mannen alles laten slingeren en dat vrouwen maar niet kunnen stoppen met praten… Herkent u al iets?

Durft u de verschillen onder ogen te zien?
De groep wordt verdeelt in een vrouwen team en een mannen team. Laat maar horen welke yell we hebben mannen! En de vrouwen dan! Gejoel vanuit de mannenhoek? Nu al….? Dat belooft wat!

Wie is er slimmer, wie kan er beter parkeren en wie kan er nou echt goed Multi-tasken? We gaan het beleven bij de Grote M/V Quiz! Is het eigenlijk wel waar dat mannen meer van seks houden dan vrouwen? Of is dat ook maar een fabeltje?

De vragen worden gesteld door onze professionele quizmaster zonder enige vooroordelen of voorbedachte rade. Alles gaat eerlijk zolang er maar fair en niet onder de gordel wordt gespeeld!

Wie weet er nou echt het meest over het andere geslacht? Er wordt bekend gemaakt wie de meeste vragen en opdrachten goed volbracht heeft, wie het andere geslacht het best begrijpt en wie er van zijn of haar hart geen moordkuil durft te maken. Zijn het de mannen of toch de vrouwen?

De winnaars gaan er uiteindelijk met het meest begeerde diploma van Nederland vandoor: Het team dat pas echt ballen heeft!

Inclusief:  
- Begeleiding
- Prijsuitreiking
- Locatie

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1,5 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
19+18= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Jongens tegen de meisjes 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.