UitjesBureau.nl Vebon

Ranking the Battle

Ranking the Battle

Ranking the Battle

Het programma ‘Ranking the stars’ is een bekend tv programma waarbij Bekende Nederlanders worden ‘geranked’. Maar hoe goed kent u eigenlijk uw collega’s? Welke collega laat elke dinsdagochtend de poes van de buurvrouw uit en wie zingt er elke zaterdagavond karaoke in het café op Texel? U zult verrast zijn wat voor een bijzondere hobby’s en gewoontes uw collega’s er soms op nalaten.

Speel vandaag het spel met uw collega’s. Hoe rankt u bijvoorbeeld de directeur bij de vraag wie er het minst sportief is en wie heeft de meeste baantjes gehad? Wie is de grootste flirt en wie is er het slordigst?  

Na vandaag kijkt u met een geheel andere blik naar uw collega’s! Maar eerst moet u ervaren en natuurlijk ranken van wie we denken dat iets doet of heeft gedaan.

En wel natuurlijk na iedere ronde zeggen, als het over u gaat, wie u dacht dat het goed heeft en wie uiteindelijk u het beste heeft ingeschat. Uiteraard moet u ook vertellen welke vreemde gewoontes u er op na houdt! Ja u komt echt veel te weten over u zelf maar vooral ook over uw eigen collega’s!
En de winnaar? Die gaat er met meer dan de eer vandoor!

Inclusief:
- Professionele entertainer
- Spelmaterialen
- Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
- Teambuilding
- Quizvragen op maat gemaakt

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
5+4= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Ranking the Battle 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.