UitjesBureau.nl Vebon

The Target

The Target

The Target

The Target is een vernieuwend, modern en vooral spannend achtervolgingsspel. In The Target is uw opdracht om in teams een gangster te ontmaskeren door middel van satellietsignalen en aanknopingspunten achtergelaten door The Target himself.

Texel wordt bedreigd! De gangster terroriseert Texel! Zijn opdrachtgever geeft hem voor elke misdaad geld. Geeft u hem die kans? Dan betekent dat minder geld voor u!

U moet samen met uw team de gangster opsporen op Texel, voordat hij 1 miljoen euro heeft verdiend.

De gangster pleegt zijn misdaden met (virtuele) voorwerpen die gestolen en verspreid zijn door de hele stad. Hij maakt gebruik van een dolk, een bivakmuts, explosieven, etc.

En als hij slaagt krijgt u steeds weer de deksel op de neus. Weer is hij u te slim af, maar het is wel een sportieve tegenstander… hij laat u weten wat hij heeft gedaan! Maar is dat wel een voordeel… het maakt u misschien nog wel onzekerder?!

Weet u de man met moderne apparatuur te lokaliseren en kunt u de gangster in zijn nekvel grijpen? Hoe vertaalt u de signalen, hoe beweegt hij door de stad, welke voorwerpen heeft hij gebruikt en waarom deze route en waarom steeds maar weer sporen achterlaten?

Aan u de zware taak om deze opdracht en dus deze Target te ontmaskeren en op tijd op te sporen. Heeft u nog iets verdiend met uw team of zijn uw collega’s u te slim af geweest?

Inclusief:
- Begeleiding
- Apparatuur
- Fotoshoot
- Drankje na afloop
- Fiets

Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Prijs details  € 49,00 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
11+15= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

The Target 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.