UitjesBureau.nl Vebon

Hou van Holland - Barbecue Spel

Hou van Holland - Barbecue Spel

Hou van Holland - Barbecue Spel

Hou van Holland en daarna genieten van de BBQ. Dat is pas Holland op zijn best en ook op zijn lekkerst.

Samen met uw collega’s de gezelligheid van het televisieprogramma Hou van Holland beleven? Dat kan zeker! Terwijl u geniet van heerlijke barbecue op een zomerse avond speelt u het Hou van Holland Spel onder leiding van een professionele acteur. Uw kennis over Nederland wordt getest! Wat weet u nu eigenlijk over ons koude kikkerlandje? Vragen over Swiebertje en Tiesto tot de Dolly Dots en Rembrandt. U wordt met uw team gezellig op de proef gesteld.

U wordt verwelkomt door onze vrolijke quizmaster. Hij stelt zich voor en u wordt in teams verdeelt. Als iedereen plaats heeft genomen kan de barbecue aan! Het is tijd voor de eerste ronde, waarin het ruimtelijk inzicht en de stressbestendigheid wordt getest. De strijd is los gebarsten! Staat u voor? Of loopt u gelijk achter de feiten aan? De barbecue heeft zijn werk gedaan en u kunt genieten van een heerlijk vlees, vis of vegetarisch gerecht.

Is iedereen er weer klaar voor? Dan is tijd voor de tweede ronde met de spellen “Bekende Nederlander raden”, “De spellingsronde” en “Herken het fragment”. De teamcaptains beschrijven bekende Nederlanders zonder de naam of een gedeelte van de naam te noemen. Lukt het u om op de namen Carlo Borszhard en Bas voor Toor te komen? En hoe gaat u het er vanaf brengen tijdens de spellingsronde?

Om tot rust te komen voor de finale gaan we eerst weer een hapje eten. Wat voor lekkers ligt er allemaal op de barbecue? Één ding is zeker, het wordt smullen! Kan iedereen er weer tegenaan? Dan gaan we van start met de grote muziekquiz!

De uitslag! Welk team weet het meest over Nederland en wordt als winnaar gekroond? Ach één ding is zeker… welk team er ook gewonnen heeft aan de BBQ wordt  de tegenstander pas echt gespiest!!

Inclusief:
- Acteur
- Spelmateriaal
- Uitgebreide Barbecue


Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3,5 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
13+4= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Hou van Holland - Barbecue Spel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.