UitjesBureau.nl Vebon

Monopoly Streets - Alles of niets!

Monopoly Streets - Alles of niets!

Monopoly Streets - Alles of niets!

Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Monopoly is door Uitjesbureau.nl in een nieuw stedenjasje gegoten. Het gaat er nu om dat u in real life de verschillende straten op Texel weet te veroveren door middel van opdrachten. Hier zijn keiharde euro's mee te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u het mooie Juttersmuseum?!

In uw team zitten natuurlijk verschillende type personen. Lijkt er iemand op een bankier, een onderhandelaar, een bluffer of misschien wel een verleidster? Iedereen is nodig om samen het ultieme doel te bereiken. De neuzen moeten de zelfde kant op staan! Zonder teamspirit geen resultaat! En dat doel is vandaag de meeste straten van Texel veroveren en dat uw team zich daarmee uiteindelijk als winnaar mag kronen. Maar voordat de champagnekurken de lucht in knallen, zijn er nog vele straten en panden te veroveren!

Monopoly Streets is natuurlijk niets zonder de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten. Wordt u aangeslagen voor Straatgeld? Vervalt uw Bouwverzekering? Of misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Het kan in een klap alle kansen weer doen keren!

Denkt u uiteindelijk genoeg te weten over Texel om de bonussen binnen te halen? Dan kan u daar in het eindspel van profiteren. Of niet… Dan belandt u, net zoals bij het bordspel, in de stadsgevangenis!

Het is alles of niets vandaag!

Inclusief:
- Spelmaterialen
- Professionele begeleiding
- Één consumptie p.p. bij ontvangst
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de beste bankier
- Teambuilding
- Kennis over de stad


Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3,5 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
5+11= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Monopoly Streets - Alles of niets! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.