UitjesBureau.nl Vebon

Wie is de Mol? - The Game

Wie is de Mol? - The Game

Wie is de Mol? - The Game

Speel het enige, echte "Wie is de Mol" spel nu zelf op Texel! Een volledig nieuwe 2.0 productie van mediabedrijf IDTV ism Uitjesbureau. Met waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en de individuele test aan het eind van Wie is de Mol. We bieden u eindelijk de kans om nu zelf met collega's en vrienden het bekendste spel van NL te spelen. Een strijd in teams en per individu tegen en met elkaar. Niemand lijkt te vertrouwen, ook in uw WIDM game niet!

Uitjesbureau is het enige evenementenbedrijf in Nederland dat de naam “Wie is de Mol” mag gebruiken en dit unieke interactieve spel mag organiseren met goedkeuring en onder auspiciën van IDTV, voor uw bedrijf en groep.

Bekijk de trailer en voel en beleef direct de sfeer en spanning van Wie is de Mol - the game:


Hoe gaat de game precies?

Onze unieke samenwerking met mediabedrijf IDTV zorgde voor vele extra mogelijkheden. Het resultaat is een speciale zeer interactieve “Wie is de Mol?-app” waarin een bekend acteur u begeleidt en uitdaagt. Na ontvangst en instructies van de presentator worden de teams dwars door Texel gestuurd via de tablet. In ieder team zit een Mol die vooraf is geïnstrueerd en dus volledig op de hoogte is van de komende opdrachten. De taak van de Mol is om onopvallend te zorgen dat de pot niet of nauwelijks gevuld raakt. De applicatie stuurt aan en registreert alle acties van zowel de sabotage streken van de Mol, als de resultaten van het team en iedere kandidaat binnen het team. Zo kan iedereen aan het eind van het spel de doorslaggevende individuele eindtest maken.

U herkent direct de sfeer en de spanning! Wie is er te vertrouwen bij de verschillende opdrachten, wie gaat voor de pot en wie kiest voor zichzelf en niet voor de groep? Houdt iemand er een verborgen agenda op na en herkent u een typische Mol-actie?

Naast een teamprestatie is er dus ook een individuele prestatie. De combinatie van beide prestaties bepaalt uiteindelijk de winnaar. Als kandidaat dient u dus goed af te wegen of en wanneer het teambelang voor het individuele belang gaat en andersom. Waar kiest u voor ? Deelt u uw joker met het team? Kiest u voor een individuele vrijstelling?

Er zullen tijdens onze prijsuitreiking en de afsluitende borrel vele oooohs en aaaaahs bij iedereen om de oren vliegen. Want de foto’s en filmpjes die tijdens het spel zijn gemaakt, laten na de finale zien hoe de Mol te werk is gegaan en hoe hij/zij iedereen geweldig om de tuin heeft geleid. Niets zal meer zijn, zoals het was…haha!

De keuze is aan u! En natuurlijk spelen we dit originele en niet van echt te onderscheiden Wie is de Mol in alle steden van Nederland. Dit is uw kans om nu ook in het echt Wie is de Mol? te ervaren.

Wie is de Mol – The Game op Texel is inclusief:

  • Professionele spelleiding
  • Tablet met Wie is de Mol? app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnaar en beste mol
  • Versnapering voor onderweg
  • Eén consumptie per persoon
  • Teambuilding
  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Te boeken in iedere grote stad in Nederland

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.
Prijs details  €39,50
Aantal personen  vanaf 20 personen

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
2+19= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Wie is de Mol? - The Game 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.