UitjesBureau.nl Vebon

Texelse Bierbrouwerij

Texelse Bierbrouwerij

Texelse Bierbrouwerij

Ja, Texel heeft ook zijn eigen bier! Op het eiland worden verschillende biertjes gebrouwen en gedronken. Texels Bock , Goudkoppe, Skuumkoppe en Stormbock zijn maar een aantal voorbeelden van de verschillende biertjes die Texel rijk is.

U kunt het gevoel van de brouwer zelf ervaren tijdens de rondleiding die u door de brouwerij voert. U komt langs het rood koperen brouwhuis, de vergistingruimte, de lagercel en de bottelarij. Aan de hand van een film over het brouwen van Texels bier krijgt u een eerste indruk, waarna u door de brouwerij een enthousiast verhaal kunt horen hoe het allemaal zo gekomen is. Voordat u het weet bent u ruim een half uur verder en kunt u in het proeflokaal genieten van een heerlijk glas Texelse Skuumkoppe. 

Alleen te boeken in dag- of weekendarrangement!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Texel boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0222-767003.

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Texel.
Liever een lang weekend op Texel? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen.

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1,5 uur
Gemiddelde score
9.00

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
1+20= 

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:9
2013-08-28: HZPC schreef over `Texelse Bierbrouwerij` 
Ons PV-uitje ging dit jaar naar Texel. Een leuk programma georganiseerd in samen werking met Uitjes.nl. Op de fiets richting strand voor een heerlijke lunch buiten op het terras. Daarna een workshop naar keuze (bierbrouwerij, schilderen, beachgolf/ GPS tocht of powerkiten/ blokarten). Tot slot alle ervaringen met elkaar delen tijdens de BBQ. Ofwel: zon, zee, strand en gezelligheid, wat willen we nog meer.

Texelse Bierbrouwerij 9.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.