UitjesBureau.nl Vebon

Texelse Paardentram

Texelse Paardentram

Texelse Paardentram

Wat is er mooier dan langs de waterlijn te keuvelen achter de “Peerdekont”. Sinds kort is het mogelijk om naast de gebruikelijke rondritten met de authentieke paardentram ook een strandrit met paard en wagen te maken. Hiervoor is een prachtige boerenwagen beschikbaar.

Gezeten achter de opvallende “blonde” trekpaarden bekruipt u het gevoel van vrijheid en tijdloosheid, dat gevoel van “alle tijd van de wereld”. Vandaar dat u de mogelijkheid krijgt om plaats te nemen op de van pakken stro voorziene boerenwagen om op een bijzondere manier het Texelse strand te verkennen. U stapt op bij Vakantiepark de Krim en komt dan na ongeveer dertig minuten aan bij het strand.

U rijdt ongeveer een uurtje langs de waterlijn en stopt onderweg nog even voor een bakkie, om daarna nog nagenietend van het prachtige uitgestrekte meest Noordelijke stukje Texelse strand bij de vuurtoren weer terug te rijden naar uw vertrekpunt. Onderweg vertelt de in authentieke boerenkleding gestoken voerman over het ontstaan en heden van de Cocksdorp en omgeving.

Strandritten met paard en wagen zijn mogelijk op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag bij voldoende deelname en met maximaal achttien personen. De exacte dagen en tijden zijn afhankelijk van het tij.

Alleen te boeken in dag- en weekendarrangement!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Texel boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0222-767003.

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Texel.
Liever een lang weekend op Texel? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen.

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
10+7= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Texelse Paardentram 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.