UitjesBureau.nl Vebon

Workshop Bonte Belevenis

Workshop Bonte Belevenis

Workshop Bonte Belevenis

Ga samen met collega's een middagje oude ambachten uitproberen. Zeep maken, kaarsen maken, papier scheppen, broodjes bakken en uw eigen bier brouwen, het kan allemaal! Op deze boerderij gebeurd alles dat te maken heeft met oude ambachten. Ga mee terug in de tijd en maak uw eigen kaarsen en zeepjes. Zie hoe een biertje wordt gebrouwen en een Juttertje wordt gedistilleerd.

In Texels enige distilleerderij ‘de Lepelaar’ wordt het bijzondere ambacht van het distilleren aan het publiek getoond. Druppel voor druppel, in alle rust, wordt hier een echte Texelse kwaliteit borrel gemaakt. Daarnaast worden er verschillende likeuren bereid. Na een uitgebreide uitleg gaat u zelf aan de gang. U mag zelf een likeur/kruidenbitter mengen, zoals u die zelf het lekkerst vindt. U heeft beschikking over verschillende kruiden, specerijen, suiker, alcohol en wat nog meer nodig zou kunnen zijn (vanaf 18 jaar).

Dit bezoek is naast educatief/creatief ook erg ontspannend en gezellig. Leuk voor jong en oud en zelfs bij slecht weer valt uw dag niet in het water!

Inclusief:
- Workshop
- Benodigdheden
- Professionele begeleiding

Dit uitje is alleen te boeken als onderdeel van een dagarrangement of weekendarrangement.

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
11+11= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Workshop Bonte Belevenis 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.