UitjesBureau.nl Vebon

Wad een Belevenis

Wad een Belevenis

Wad een Belevenis

Wadlopen van eiland naar eiland is op Texel niet mogelijk, maar er worden wel wadexcursies gegeven. De drooggevallen wadbodem lijkt kaal, maar krioelt van het leven. Tijdens deze natuurexcursies ontdekt u wat er allemaal onder uw voeten gebeurt. Voor groepen bestaan er pruttrap / wadlooptochtjes vanaf het gemaal bij de Cocksdorp. Met de voeten glijdend door de bagger, loopt u door het slik! U zoekt uw een weg tussen de slenken en geulen en komt het verborgen leven van het wad tegen.

U hoort en ziet de kokkels zich sluiten; ze knisperen onder uw voeten. De zeepieren laten zich zien door hun hoopjes prut. Het barst van het voedsel, waar de lepelaars in de verte zich te goed aan doen. Gillend van plezier uw schoen verliezen in de prut, of heel sereen meditatief: ervaar het! Door het veranderen van het tij wordt er steeds op ander dagen en tijden gelopen.

Dit programma is helaas niet los te boeken, maar wij verwerken deze activiteit graag in uw geheel verzorgde dagprogramma op Texel of weekendarrangement op Texel. Onze medewerkers van Texelse Uitjes helpen u graag bij het samenstellen van uw Texelarrangement. Vraag vrijblijvend naar een offerte.

Wadlopen is alleen mogelijk in de maanden april t/m september.

Alleen te boeken in dagarrangement of weekendarrangement!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
16+7= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Wad een Belevenis 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.