UitjesBureau.nl Vebon

Solextour, Huifkartocht en Jutten

Solextour, Huifkartocht en Jutten

Solextour, Huifkartocht en Jutten

Op de ouderwetse brommers tuft u met de hele groep over het eiland. Een prachtig tafereel om te zien, al die solexen achter elkaar aan! Met het zomerse weer is dit een prachtige manier om u op het eiland voor te bewegen en om het eiland beter te leren kennen. De solexen brengen u naar alle verborgen plekjes op Texel!

Halverwege de tocht stapt u af om mee te rijden met een huifkar. Een rit met de huifkar is een ontspannende bezigheid. Bekijk Texel op een unieke en bijzonder manier! De Belgische trekpaarden brengen u door de duinen naar het strand en naar de Slufter. Een prachtige rit die u zeker niet zal vergeten!

Tijdens de tocht neemt u plaats op het strand voor de lunch,  daarbij schenkt de koetsier koffie, thee, warme chocolade melk en limonade en trakteert hij op een Texelse koek.
Na deze rit stapt u weer op de solex en rijdt u met elkaar naar het Juttersmuseum. In het grootste Juttersmuseum ter wereld komt de bezoeker ogen tekort. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal. Dat wordt smakelijk verteld door een echte jutter. Stoere mannen die tijdens stormen het strand aflopen, op zoek naar interessante spullen.

Dit Juttersmuseum heeft minstens vier schuren die tot in de nok gevuld zijn met gejutte spullen. Van reddingsboeien uit de hele wereld tot aangespoelde televisies en van flessenposten tot Zweedse reddingscapsules.

Na deze fascinerende rondleiding door het museum stapt u wederom op uw solex om vervolgens naar te rijden naar de dinerlocatie. Als afsluiting van deze dag gaat u het Hou van Holland dinerspel spelen. Een geweldig en vooral gezellig teamspel!

De teams nemen plaats aan de Oranje tafel en ook de teamcaptains krijgen vanavond een speciale positie. Na de speluitleg van de natuurlijk, zeer deskundige quizmaster kan de strijd pas echt losbarsten! In de eerste ronde wordt het ruimtelijk inzicht en stressbestendigheid van uw groep op een bijzondere manier getest. Gaat u ten aanval en neemt u de gok of start u met de bekende Hollandse zuinigheid?

Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een 3-gangendiner of een diner in buffetvorm bij een van de restaurantlocaties waar we mee samen werken.

De volgende ochtend schuift u heerlijk met elkaar aan bij het ontbijt. Na afloop van de lunch brengt uw privé bus u naar de haven voor de overtocht naar Den Helder.

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Inclusief:
• Retourtocht met de TESO
• Solex
• Huifkartocht
• Uitgebreide lunch
• Rondleiding Juttersmuseum
• Hou van Holland dinerspel
• 3-gangen diner
• Hotelovernachting
• Ontbijt
• Genoemde bustransfers
• Professionele begeleiding

*Bij de solexpuzzeltocht is een ID kaart en rijbewijs verplicht.

Voor een uniek arrangement op maat op Texel, neem contact op met onze ervaren medewerkers! Bel met 0222-767003

Zoekt u een ander arrangement? Kijk in ons overzicht voor alle weekendarrangementen
Liever een dagje weg? U kunt deze vinden bij onze dagarrangementen

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 dagen
Tijdschema  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
13+7= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Solextour, Huifkartocht en Jutten 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.