UitjesBureau.nl Vebon

Expeditie Robinson Weekend op Texel

Expeditie Robinson Weekend op Texel

Expeditie Robinson Weekend op Texel

Welkom op Texel! De begeleiders van TexelseUitjes.nl staan u al op te wachten in de veerhaven. Uw bagage wordt ingeladen en naar uw accommodatie gebracht. Alles ingeleverd? Op naar het Strandpaviljoen, waar een heerlijke echte Robinson lunch voor u klaarstaat! Geheel verzorgd in het thema van deze twee dagen. Buikjes gevuld? Tijd om de mouwen op te stropen, tijd om te overleven aan de Texelse kust...

In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben wij een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding. Vandaag gaan we kijken hoe het is gesteld met uw overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson, het ultieme overlevingsspel aan de Texelse kust, waarin teambuilding hoog in het vaandel staat.
De kans om te laten zien of uw team het in zich heeft om zowel met tactiek als met vaardigheden van de andere teams te winnen!

Om het winnende team te worden zullen er diverse proeven worden afgelegd, deze kunnen onder andere bestaan uit: Een Teamvlag maken, Wandelende Watergoot, Levend mijnenveld, Katapult schieten, Slangenkuil, Zintuigenspel en verschillende puzzelopdrachten.

Deze activiteiten bieden doorgang als het weer en omstandigheden het toelaten.

De kracht van een goede Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd wel iemand in het team kan uitblinken op één van de verschillende onderdelen. U hoeft dan ook helemaal niet sportief te zijn om een goede Robinson te zijn. Hoe sterk is uw reukvermogen...? Hoe groot is uw doorzettingsvermogen...? Wie heeft er een oogje voor doordachte puzzels...? En durft u uw collega of baas op figuurlijke wijze uit het spel te zetten...?

Na dit bloedstollende spel op Texel, staat er een heerlijke Barbecue voor u klaar bij één van de strandpaviljoens die Texel rijk is. Uiteraard kunnen wij hier voor u ook één van onze themafeesten verzorgen, geheel in stijl van Expeditie Robinson! We overleggen graag met u over de mogelijkheden. 

Na de overnachting in een accommodatie op Texel, is het helaas alweer tijd om dit prachtige eiland te verlaten. 

Het is natuurlijk mogelijk om dit bloedstollende spel op Texel te combineren met een heerlijk barbecue of diner in één van de restaurantjes of Strandpaviljoens waarmee TexelseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Dit uitje is inclusief:
- Retour overtocht TESO
- Texelse Robinson Lunch
- Texelse Robinson Barbecue
- Overnachting incl. ontbijt en toeristenbelasting
- Benodigde materialen voor uw Expeditie
- Ervaren spelleider
- Prijs voor het winnende team
- Verzekering
- Professionele begeleiding gedurende uw gehele arrangement

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Texel boeken?
Of bent u op zoek naar een ander arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0222 - 76 70 03

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Texel. 
Liever een lang weekend op Texel? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen.
 
Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 dagen

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
6+9= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Expeditie Robinson Weekend op Texel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.