UitjesBureau.nl Vebon

Texel op zijn best! - Geheel verzorgd driedaags arrangement

Texel op zijn best! - Geheel verzorgd driedaags arrangement

Texel op zijn best! - Geheel verzorgd driedaags arrangement

Dag 1: 
Welkom op Texel! Na de overtocht met de TESO wordt u hartelijk ontvangen in de Veerhaven van Texel. U wordt naar uw accommodatie gebracht, waar u incheckt en even op kunt frissen. Vervolgens brengen wij u middels een privé (bus) transfer naar één van de prachtige restaurants die Texel rijk is, waar een heerlijk diner voor u klaarstaat. Met een privé (bus) transfer brengen wij u vervolgens terug naar uw accommodatie, waar u met uw groep de avond op eigen gelegenheid voort kunt zetten. 

Dag 2: 
Lekker uitgeslapen? Na uw ontbijt (wordt in uw huisje verzorgd) brengen wij u met een privé bus naar het strandpaviljoen. Vervolgens zal hier uw vergadering in een aparte zaal plaatsvinden. Na het formele gedeelte staat er een heerlijke lunch voor u klaar. 

Daarna is het toch echt tijd om de handen uit de mouwen te steken, tijd voor actie tijdens een Meerkamp op het Texelse strand! Een heuse competitie op het strand, waarbij u deel neemt aan een combinatie van sportieve en Texelse games, zoals Beachvolleybal, Scoopball, Ultimate Frisbee, Kwalleballen, en Droogover. Hilariteit voor allemaal, ook als je alleen wilt aanmoedigen! Wij maken de spelschema’s en zorgen voor uitleg, begeleiding en zullen waar nodig als onwrikbare scheidsrechter optreden.

Na deze Meerkamp heeft u natuurlijk honger als een paard! Wij hebben een heerlijke uitgebreide barbecue voor u klaarstaan bij één van de strandpaviljoens die Texel rijk is. Na de barbecue wordt u met een privé (bus) transfer naar uw accommodatie gebracht. 

Dag 3: 
Uw laatste dagje op het prachtige Texel is alweer aangebroken. Na het ontbijt kunt u de keuze maken uit de volgende activiteiten:
- Bezoek en lunch bij Juttersmuseum Flora
- Tandem/Fiets Puzzeltocht
- Bezoek aan de Texelse Bierbrouwerij
- Workshop Bonte Belevenis

Mocht uw activiteit van voorkeur niet omschreven staan, dan denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een vaart met de Garnalenkotter of een Wadexcursie! Uiteraard is het ook mogelijk om de groep in tweeën te splitsen en mensen een keuze te laten maken uit één van de bovengenoemde activiteiten. 

Na deze keuzeactiviteit(en) wordt u middels een privé (bus) transfer naar de Veerhaven van Texel gebracht, waar de TESO al voor u klaarligt. Tijd om het prachtige eiland te verlaten en om weer naar de vaste wal van Den Helder te vertrekken. Al met al een heerlijk weekend uitwaaien op Texel! 

Inclusief:
- Retour overtocht TESO
- Genoemde privé (bus) transfers
- Twee overnachtingen in vakantiehuisjes (4 personen per huisje op basis van 2-persoonskamers inclusief toeristenbelasting)
- Twee dagen ontbijt in de vakantiehuisjes
- Heerlijk driegangendiner
- Uitgebreide lunch en barbecue bij een strandpaviljoen
- Meerkamp op het strand
- Organisatiekosten
- Benodigde materialen
- Zaalhuur aparte zaal bij strandpaviljoen incl. gebruik van audiovisuele middelen tijdens uw vergadering
- Professionele begeleiding gedurende het gehele arrangement
- Keuze uit de vier genoemde activiteiten

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Texel boeken?
Of bent u op zoek naar een ander arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0222 - 76 70 03

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Texel. 
Liever een lang weekend op Texel? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 dagen

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
5+17= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Texel op zijn best! - Geheel verzorgd driedaags arrangement 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.