Bezoekadres
Postadres
Telefoon
Fax
Email
Postbus 119
1790 AC Den Burg, Texel
0222 - 76 70 03
0888 - 48 53 05
info@TexelseUitjes.nlFeest op het Texelse strand

Feest op het Texelse strand

Dit weekend gaat u genieten van het Texelse strand. Na de overtocht met de TESO staat in de haven uw gereserveerde privébus reeds klaar. Maak kennis op het strand met blokarten en powerkiten. Na deze sportieve activiteit neemt u allen plaats aan tafel voor een heerlijk diner. Het strandfeest na afloop van het diner maakt deze dag natuurlijk helemaal af. De bus brengt u veilig naar het hotel voor een welverdiende nachtrust.

Een blokart is een ingenieuze strandzeilwagen, zo gemaakt, dat je het blokarten (strandzeilen) zonder specifieke ervaring kunt leren. Voor je het weet ga je met een verbluffende snelheid over de zandvlakte en stuif je vlak langs de branding. Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagst en de snelheid dus het hoogst! Tijdens de clinic Blokarten krijg je uitleg over techniek, zeilregels en veiligheid. Daarna is er volop ruimte om je lef en stuurkunsten uit te testen.

Powerkiten is geen kinderspel! Het gaat puur om het controleren van de wind. Voelen hoe de wind trekt of draait en leren voelen hoe de kite daarop reageert. Ga je van nature voor controle en ga je de strijd met je kite aan? Of ben je flexibel en durf je je te laten meevoeren door de kite? Je start met een kleine kite en het is de bedoeling dat je aan het einde van de cursus een zo groot mogelijke kite kan beheersen. The sky is the limit!

Het avontuur eindigt bij het restaurant, waar u zult genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een barbecue, een diner in buffetvorm, een MoordDiner of ons Hou van Holland speldiner. 

Na afloop van het diner is het tijd voor de DJ om gezellige disco-muziek te draaien. Heerlijk uit je dak gaan met de voeten in het zand. Heeft u verzoeknummers, u hoeft het ‘m maar 1 keer te vragen! Het is ook mogelijk om uw eigen themafeest op maat te organiseren.

De volgende ochtend schuift u heerlijk met elkaar aan bij het ontbijt en heeft u nog de mogelijkheid om even lekker te wandelen. Dan is het weekend helaas alweer voorbij en brengt de bus u terug naar de haven voor de overtocht naar Den Helder.

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken. 

Dit weekendarrangement op Texel is inclusief:

• Retourtocht met de TESO
• Genoemde privé transfers
• Koffie en gebak bij ontvangst strand
• Clinic blokarten
• Clinic powerkiten
• 3-gangen diner
• Hotelovernachting
• Strandfeest
• Ontbijt
• Professionele begeleiding

Voor een uniek arrangement op maat op Texel, neem contact op met onze ervaren medewerkers! Bel met 0222-767003

Zoekt u een ander arrangement? Kijk in ons overzicht voor alle weekendarrangementen
Liever een dagje weg? U kunt deze vinden bij onze dagarrangementen

Prijs225,- p.p. excl. BTW
Aantal Personen20
Tijdsduur2 dagen