UitjesBureau.nl Vebon

Teamuitje Texel

Teambuilding op Texel! Uw teamuitje op het Texelse strand met verschillende actieve en sportieve activiteiten. Branding raften of een bedrijfs- volleybaltoernooi. Alles kan op het eiland Texel! Leef je even helemaal uit!

Uw teamuitje op Texel: door ons op maat gemaakt!

Met uw teamuitje kunt u ook de verschillende dorpjes van Texel aandoen. Bijvoorbeeld met de tandemfiets al puzzelend met onderweg opdrachten. Texel heeft alles voor teamuitjes en wij van TexelseUitjes staan u graag te woord om uw teamuitje de juiste invulling te geven. Neem vrijblijvend contact op met een van onze enthousiaste medewerkers: 0222 - 76 70 03.

Veel gestelde vragen over teamuitjes op Texel

1. Kunnen alle teamuitjes ook op eigen gekozen locaties plaats vinden?
Bijna alle teamuitjes op Texel kunnen ook op eigen gekozen locatie plaatsvinden.

2. Kan ik mijn groep ook laten kiezen uit verschillende teamuitjes?
Als uw groep groot genoeg is dan is dat zeker aan te raden. De keuze per persoon moet echter wel vooraf worden opgegeven.

3. Hoe ver van te voren moet ik mijn teamuitje boeken / vastleggen?
Wij vinden het prettig als u 3 weken vooraf bevestigd.

4. Kan ik ook op zondag een teamuitje boeken?
Alle teamuitjes op Texel kunnen ook op zon- en feestdagen plaatsvinden

5. Wat kan ik doen als mijn budget niet toereikend is voor deze workshops?
Neem contact met ons op via 0222 - 76 70 03, wij denken graag met u mee.

Voorbeelden teamuitjes op Texel:

Sportief Texel
U begint de dag met een tandempuzzeltocht over het eiland. U ondekt de mooiste plekjes van het eiland. Honger? We hebben speciaal voor u een overheerlijke picknick in De Dennen geregeld! Hierna is de dag nog niet voorbij... U gaat coast-raften! Bij coastraften gaat u in teamverband de hoge golven in de branding bedwingen.

Recensie:
Sportief Texel "Een heerlijke, lange dag vol spanning en sensatie. Zeker een aanrader voor iedereen die een teamuitje op Texel wil boeken."

Natuurlijk Groen Texel
Tijdens de vaart naar Texel gaat u al direct garnalen vangen. Een echte Texelse visser geeft op een levendige manier een uitgebreide toelichting op de vangst. Daarna worden de gevangen garnalen direct bereid en uitgedeeld. U mag ze aan boord van de kotter zelf pellen en oppeuzelen! Hierna staat er een lunch bij het Hoge Berg Gebied voor u klaar. Onder begeleiding van een bioloog maakt u een wandeling door dit ongerepte natuurgebied.

Recensie:
Natuurlijk Groen Texel "Genoten van de natuurlijk en de prachtige omgeving. Ondertussen hebben we van allerlei activiteiten gedaan en dit sloot geweldig op elkaar aan. Hebben ons geen moment verveeld!"

Ontspannen Texel

Ontspannen Texel

Een Texels dagprogramma geschikt voor jong en oud. Een unieke manier om Texel te verkennen is met de tandem. Na een cultureel bezoek aan Ecomare geniet iedereen van vlees en vis van de BBQ. Een heerlijk dagje uit op de Parel van de Wadden!

Lees meer € 74,90 p.p. excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen
Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep? en Solextour Texel

Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep? en Solextour Texel

Deze dag op Texel staat volledig in het teken van teambuilding! Het spelprogramma Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep? Geniet van een Solextour over het eiland en sluit af met het dinerspel Hou van Holland. 

Lees meer €144,- excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen
Solextour Kris Kras Kwis door Texel

Solextour Kris Kras Kwis door Texel

Kan het u niet gek genoeg tijdens uw dagje uit? Ga dan met de solex, tandems, nordic walkers, steps, segways, of een paar goed geoliede rollators door de stad touren! Wij helpen u graag.

Lees meer €Op aanvraag (excl. btw) | vanaf 20 personen