UitjesBureau.nl Vebon

Teamuitje Texel

Teambuilding op Texel! Uw teamuitje op het Texelse strand met verschillende actieve en sportieve activiteiten. Branding raften of een bedrijfs- volleybaltoernooi. Alles kan op het eiland Texel! Leef je even helemaal uit!

Uw teamuitje op Texel: door ons op maat gemaakt!

Met uw teamuitje kunt u ook de verschillende dorpjes van Texel aandoen. Bijvoorbeeld met de tandemfiets al puzzelend met onderweg opdrachten. Texel heeft alles voor teamuitjes en wij van TexelseUitjes staan u graag te woord om uw teamuitje de juiste invulling te geven. Neem vrijblijvend contact op met een van onze enthousiaste medewerkers: 0222 - 76 70 03.

Veel gestelde vragen over teamuitjes op Texel

1. Kunnen alle teamuitjes ook op eigen gekozen locaties plaats vinden?
Bijna alle teamuitjes op Texel kunnen ook op eigen gekozen locatie plaatsvinden.

2. Kan ik mijn groep ook laten kiezen uit verschillende teamuitjes?
Als uw groep groot genoeg is dan is dat zeker aan te raden. De keuze per persoon moet echter wel vooraf worden opgegeven.

3. Hoe ver van te voren moet ik mijn teamuitje boeken / vastleggen?
Wij vinden het prettig als u 3 weken vooraf bevestigd.

4. Kan ik ook op zondag een teamuitje boeken?
Alle teamuitjes op Texel kunnen ook op zon- en feestdagen plaatsvinden

5. Wat kan ik doen als mijn budget niet toereikend is voor deze workshops?
Neem contact met ons op via 0222 - 76 70 03, wij denken graag met u mee.

Voorbeelden teamuitjes op Texel:

Sportief Texel
U begint de dag met een tandempuzzeltocht over het eiland. U ondekt de mooiste plekjes van het eiland. Honger? We hebben speciaal voor u een overheerlijke picknick in De Dennen geregeld! Hierna is de dag nog niet voorbij... U gaat coast-raften! Bij coastraften gaat u in teamverband de hoge golven in de branding bedwingen.

Recensie:
Sportief Texel "Een heerlijke, lange dag vol spanning en sensatie. Zeker een aanrader voor iedereen die een teamuitje op Texel wil boeken."

Natuurlijk Groen Texel
Tijdens de vaart naar Texel gaat u al direct garnalen vangen. Een echte Texelse visser geeft op een levendige manier een uitgebreide toelichting op de vangst. Daarna worden de gevangen garnalen direct bereid en uitgedeeld. U mag ze aan boord van de kotter zelf pellen en oppeuzelen! Hierna staat er een lunch bij het Hoge Berg Gebied voor u klaar. Onder begeleiding van een bioloog maakt u een wandeling door dit ongerepte natuurgebied.

Recensie:
Natuurlijk Groen Texel "Genoten van de natuurlijk en de prachtige omgeving. Ondertussen hebben we van allerlei activiteiten gedaan en dit sloot geweldig op elkaar aan. Hebben ons geen moment verveeld!"

Texels Bier

Texels Bier

Een actieve dag op Texel! U bezoekt het grootste Juttersmuseum ter wereld. Het zou geen dagje Texel zijn zonder wat van de lokale specialiteiten te proeven in de bierbrouwerij! Ideaal voor grote groepen die een dagje willen uitwaaien op de Parel van de Wadden!

Lees meer € 98,50 p.p. excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen
Op het Texelse Strand

Op het Texelse Strand

Een lekker dagje strand op Texel. Naast heerlijk eten en genieten van alles wat Texel te bieden heeft, is het ook een actieve dag. Blokarten en powerkiten zijn populaire strandactiviteiten en u gaat ze uitproberen op het Texelse strand! Een uniek bedrijfsuitje!

Lees meer € 112,50 p.p. excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen
Hou van Holland dinerspel!

Hou van Holland dinerspel!

De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met je collega’s! Dat kan bij het nieuwe dinerspel “Hou van Holland”. Wie is vanavond de teamcaptain en kunnen jullie je collega’s de baas? Weet u echt alles over ons kikkerlandje of zijn er toch nog verborgen geheimen?

Lees meer € 52,50 p.p. excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen