UitjesBureau.nl Vebon

Teamuitje Texel

Teambuilding op Texel! Uw teamuitje op het Texelse strand met verschillende actieve en sportieve activiteiten. Branding raften of een bedrijfs- volleybaltoernooi. Alles kan op het eiland Texel! Leef je even helemaal uit!

Uw teamuitje op Texel: door ons op maat gemaakt!

Met uw teamuitje kunt u ook de verschillende dorpjes van Texel aandoen. Bijvoorbeeld met de tandemfiets al puzzelend met onderweg opdrachten. Texel heeft alles voor teamuitjes en wij van TexelseUitjes staan u graag te woord om uw teamuitje de juiste invulling te geven. Neem vrijblijvend contact op met een van onze enthousiaste medewerkers: 0222 - 76 70 03.

Veel gestelde vragen over teamuitjes op Texel

1. Kunnen alle teamuitjes ook op eigen gekozen locaties plaats vinden?
Bijna alle teamuitjes op Texel kunnen ook op eigen gekozen locatie plaatsvinden.

2. Kan ik mijn groep ook laten kiezen uit verschillende teamuitjes?
Als uw groep groot genoeg is dan is dat zeker aan te raden. De keuze per persoon moet echter wel vooraf worden opgegeven.

3. Hoe ver van te voren moet ik mijn teamuitje boeken / vastleggen?
Wij vinden het prettig als u 3 weken vooraf bevestigd.

4. Kan ik ook op zondag een teamuitje boeken?
Alle teamuitjes op Texel kunnen ook op zon- en feestdagen plaatsvinden

5. Wat kan ik doen als mijn budget niet toereikend is voor deze workshops?
Neem contact met ons op via 0222 - 76 70 03, wij denken graag met u mee.

Voorbeelden teamuitjes op Texel:

Sportief Texel
U begint de dag met een tandempuzzeltocht over het eiland. U ondekt de mooiste plekjes van het eiland. Honger? We hebben speciaal voor u een overheerlijke picknick in De Dennen geregeld! Hierna is de dag nog niet voorbij... U gaat coast-raften! Bij coastraften gaat u in teamverband de hoge golven in de branding bedwingen.

Recensie:
Sportief Texel "Een heerlijke, lange dag vol spanning en sensatie. Zeker een aanrader voor iedereen die een teamuitje op Texel wil boeken."

Natuurlijk Groen Texel
Tijdens de vaart naar Texel gaat u al direct garnalen vangen. Een echte Texelse visser geeft op een levendige manier een uitgebreide toelichting op de vangst. Daarna worden de gevangen garnalen direct bereid en uitgedeeld. U mag ze aan boord van de kotter zelf pellen en oppeuzelen! Hierna staat er een lunch bij het Hoge Berg Gebied voor u klaar. Onder begeleiding van een bioloog maakt u een wandeling door dit ongerepte natuurgebied.

Recensie:
Natuurlijk Groen Texel "Genoten van de natuurlijk en de prachtige omgeving. Ondertussen hebben we van allerlei activiteiten gedaan en dit sloot geweldig op elkaar aan. Hebben ons geen moment verveeld!"

Ontspannen Texel

Ontspannen Texel

Een Texels dagprogramma geschikt voor jong en oud. Een unieke manier om Texel te verkennen is met de tandem. Na een cultureel bezoek aan Ecomare geniet iedereen van vlees en vis van de BBQ. Een heerlijk dagje uit op de Parel van de Wadden!

Lees meer € 74,90 p.p. excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen
Uitwaaien op Texel met bezoek Ecomare

Uitwaaien op Texel met bezoek Ecomare

Een heerlijke dag op Texel met een tandempuzzeltocht, een heerlijke lunch en een bezoek aan het bekende Ecomare op Texel! Liever toch een balletje slaan? Dan hebben wij de strandactiviteit Beachgolf voor u georganiseerd! Voor ieder wat wils! 

Lees meer €65,00 p.p. excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen
Tandempuzzeltocht - Texelse Lunch - Garnalenkotter

Tandempuzzeltocht - Texelse Lunch - Garnalenkotter

Een groen uitje van TexelseUitjes.nl! Op de tandem en met de garnalenkotter ontdekt u de prachtige plekken die Texel te bieden heeft. Ga mee garnalenvissen met echte Texelse vissers en doe een ervaring op die u nooit meer vergeet! Op Texel!

Lees meer €49,50 p.p. excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen