Bezoekadres
Postadres
Telefoon
Fax
Email
Postbus 119
1790 AC Den Burg, Texel
0222 - 76 70 03
0888 - 48 53 05
info@TexelseUitjes.nlFietsfeest Texel

Fietsfeest Texel
Met een vragenboek, samengesteld door oer-Texelaars, een plattegrond en het juiste richtingsgevoel sturen we u vandaag op fietspad. 

Lekker fietsen over het prachtige Texel zonder doel maar wel met een opdracht, wie wil dat nou niet? Zo ontdekt u op een sportieve wijze op één dag een groot deel van Texel. De volgorde van de vragen bepalen vanzelf de koers. Wat een feest! Vlieland is net een dorp. Vooruit ploeggenoten we gaan ook nog even langs de Vuurtoren. Alles is opeens binnen fietspedalen bereik!

Na een kleine drie uur (incl. ruime stops) heeft u geen zadelpijn, maar wel meer van Texel gezien dan dat u van te voren had kunnen bedenken! De tocht vol leuke weetjes zorgt ervoor dat uw kennis over Texel is gegroeid. En de winnaars met de meest goede, maar vooral originele antwoorden worden op een passende Texelse wijze beloond! 

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag op Texel te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee Waddenuitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen van hoge kwaliteit
- Fietshuur
- Eén consumptie per persoon uit de Hollandse Bar (tapbier, huiswijn en fris) 
- Prijsuitreiking
- Prijs voor het winnende team

Wilt u dit uitje op Texel boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Of bel direct: 0222-767003.

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Texel.

Liever een lang weekend op Texel? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen. 

Prijs37,50 p.p. excl. BTW
Aantal Personen20
Tijdsduur3,5 uur