UitjesBureau.nl Vebon

Uitje op Texel

Letterlijk alles laat u achter zich zodra u op de boot stapt voor de overtocht naar ons mooie Waddeneiland. Een personeelsuitje op Texel staat voor avontuur, rust, ruimte, strand en vrijheid. Kenmerken die zeer belangrijk zijn voor een geslaagd Texel uitje.

Uw uitje op Texel: door ons op maat gemaakt!

Bekijk onze uitjes-site en vindt een diversiteit aan personeelsuitjes en strandactiviteiten op Texel. Natuurlijk zijn alle activiteiten te combineren. Zo kunt u samen met ons uw ideale uitje op maat naar Texel samenstellen. Onze professionele begeleiders op Texel, allen woonachtig op Texel, begeleiden u van begin tot eind. Een origineel uitje! Bel nu: 0222 - 76 70 03.

Zoek naar uw uitje op Texel en stel samen met onze medewerk(st)ers uw ideale uitje naar Texel samen. Wij zorgen graag voor een onvergetelijk bedrijfsuitje op Texel.

Veel gestelde vragen over uitjes op Texel

 1. Hoe lang van te voren moet er gereserveerd worden?
Het prettigst voor beide partijen is minimaal 3 weken. Dan bent u zeker van het gehele uitje en is er genoeg tijd om alles te regelen.

2. Wat zijn de starttijden van de uitjes?
Dit kunt u helemaal zelf bepalen. Het is uw uitje, dus u bepaald de tijden.

3. Zijn er dagen dat er geen uitjes plaats kunnen vinden?
Net als de starttijd bepaald u de datum ook zelf.

4. Kan ik een lunch en/of diner toegevoegen aan ons bedrijfsuitje?
Dat kan zeker. U maakt uw uitje alleen maar leuker!

5. Is het mogelijk om zelf een dag vol uitjes te plannen zodat we een eigen arrangement samenstellen?
Geen probleem. U kunt alles zelf uitzoeken en zo inplannen zoals u dat wilt. Wij regelen het allemaal voor u.

Voorbeelden van uitjes op Texel:

Ontspannen Texel
Eerst maakt u een tandempuzzeltocht over het mooie eiland Texel. Hierna bezoekt u de flora en sluit de dag af met een overheerlijke Barbecue bij een strandpaviljoen. Wat wilt u nog meer?

Recensie:
Ontspannen Texel "Dit was zeker een dag ontspannen op Texel. Geen zorgen maken en gewoon plezier hebben. Dat is precies wat je op dit eiland kan."

Stranden op Texel
U tuft heerlijk over het mooie eiland Texel en maakt ondertussen een puzzeltocht. Na de lunch gaat u blokarten en powerkiten. Durft u de uitdaging aan?

Recensie:
Stranden op Texel "De stranden op Texel zijn prachtig. We hebben het gehele eiland gezien op de solex waar we ondertussen een puzzeltocht maakte over het eiland. Hoe ontzettend gaaf was het blokarten en powerkiten! Gelukkig durfde iedereen het aan waardoor de adrealine steeg. Iedereen had het naar zijn/haar zin."

Dagarrangementen Texel

Dagarrangementen Texel

Alle dagarrangementen op Texel vindt u hier. Voor bedrijfsuitjes op maat belt u met onze professionele medewerkers via 0222-767003. Kijk voor onze uitjes in de zomer ook eens bij de ZomerUitjes!

Lees meer (excl. btw) | vanaf personen
Monopoly Streets: Alles of niets! - Teambuilding op Texel

Monopoly Streets: Alles of niets! - Teambuilding op Texel

Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Monopoly is door Uitjesburea.nl in een nieuw stedenjasje gegoten.

Lees meer €22,50 p.p. excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen
Solextour Kris Kras Kwis door Texel

Solextour Kris Kras Kwis door Texel

Kan het u niet gek genoeg tijdens uw dagje uit? Ga dan met de solex, tandems, nordic walkers, steps, segways, of een paar goed geoliede rollators door de stad touren! Wij helpen u graag.

Lees meer €Op aanvraag (excl. btw) | vanaf 20 personen