UitjesBureau.nl Vebon

Uitje op Texel

Letterlijk alles laat u achter zich zodra u op de boot stapt voor de overtocht naar ons mooie Waddeneiland. Een personeelsuitje op Texel staat voor avontuur, rust, ruimte, strand en vrijheid. Kenmerken die zeer belangrijk zijn voor een geslaagd Texel uitje.

Uw uitje op Texel: door ons op maat gemaakt!

Bekijk onze uitjes-site en vindt een diversiteit aan personeelsuitjes en strandactiviteiten op Texel. Natuurlijk zijn alle activiteiten te combineren. Zo kunt u samen met ons uw ideale uitje op maat naar Texel samenstellen. Onze professionele begeleiders op Texel, allen woonachtig op Texel, begeleiden u van begin tot eind. Een origineel uitje! Bel nu: 0222 - 76 70 03.

Zoek naar uw uitje op Texel en stel samen met onze medewerk(st)ers uw ideale uitje naar Texel samen. Wij zorgen graag voor een onvergetelijk bedrijfsuitje op Texel.

Veel gestelde vragen over uitjes op Texel

 1. Hoe lang van te voren moet er gereserveerd worden?
Het prettigst voor beide partijen is minimaal 3 weken. Dan bent u zeker van het gehele uitje en is er genoeg tijd om alles te regelen.

2. Wat zijn de starttijden van de uitjes?
Dit kunt u helemaal zelf bepalen. Het is uw uitje, dus u bepaald de tijden.

3. Zijn er dagen dat er geen uitjes plaats kunnen vinden?
Net als de starttijd bepaald u de datum ook zelf.

4. Kan ik een lunch en/of diner toegevoegen aan ons bedrijfsuitje?
Dat kan zeker. U maakt uw uitje alleen maar leuker!

5. Is het mogelijk om zelf een dag vol uitjes te plannen zodat we een eigen arrangement samenstellen?
Geen probleem. U kunt alles zelf uitzoeken en zo inplannen zoals u dat wilt. Wij regelen het allemaal voor u.

Voorbeelden van uitjes op Texel:

Ontspannen Texel
Eerst maakt u een tandempuzzeltocht over het mooie eiland Texel. Hierna bezoekt u de flora en sluit de dag af met een overheerlijke Barbecue bij een strandpaviljoen. Wat wilt u nog meer?

Recensie:
Ontspannen Texel "Dit was zeker een dag ontspannen op Texel. Geen zorgen maken en gewoon plezier hebben. Dat is precies wat je op dit eiland kan."

Stranden op Texel
U tuft heerlijk over het mooie eiland Texel en maakt ondertussen een puzzeltocht. Na de lunch gaat u blokarten en powerkiten. Durft u de uitdaging aan?

Recensie:
Stranden op Texel "De stranden op Texel zijn prachtig. We hebben het gehele eiland gezien op de solex waar we ondertussen een puzzeltocht maakte over het eiland. Hoe ontzettend gaaf was het blokarten en powerkiten! Gelukkig durfde iedereen het aan waardoor de adrealine steeg. Iedereen had het naar zijn/haar zin."

Tandempuzzeltocht - Texelse Lunch - Garnalenkotter

Tandempuzzeltocht - Texelse Lunch - Garnalenkotter

Een groen uitje van TexelseUitjes.nl! Op de tandem en met de garnalenkotter ontdekt u de prachtige plekken die Texel te bieden heeft. Ga mee garnalenvissen met echte Texelse vissers en doe een ervaring op die u nooit meer vergeet! Op Texel!

Lees meer €49,50 p.p. excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen
Ontspannen Texel

Ontspannen Texel

Een Texels dagprogramma geschikt voor jong en oud. Een unieke manier om Texel te verkennen is met de tandem. Na een cultureel bezoek aan Ecomare geniet iedereen van vlees en vis van de BBQ. Een heerlijk dagje uit op de Parel van de Wadden!

Lees meer € 74,90 p.p. excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen
Texels Bier

Texels Bier

Een actieve dag op Texel! U bezoekt het grootste Juttersmuseum ter wereld. Het zou geen dagje Texel zijn zonder wat van de lokale specialiteiten te proeven in de bierbrouwerij! Ideaal voor grote groepen die een dagje willen uitwaaien op de Parel van de Wadden!

Lees meer € 98,50 p.p. excl. BTW (excl. btw) | vanaf 20 personen